Други

Добре дошли!

Здравейте!
Казвам се Ясен и днес стартирам този блог. Тук ще пиша за спорт, тренировъчни програми, упражнения, хранене, лекуване на контузии и всичко, свързано със здравословния начин на живот. Неслучайно съм кръстил сайта СИЛЕН. Силата на духа и тялото е нещото, което е мое житейско кредо. Силният човек се справя по-лесно с проблемите и преодолява всякакви изпитания. Смятам, че вече имам достатъчно познания и опит, за да помогна или подсетя други хора как да тренират по-правилно, как да постигнат целите си. Нека кажа няколко думи за себе си. От Пловдив съм, роден съм през 1991-а година. От малък спортувам- тренирах футбол от “деца” до “мъже”, когато се и отказах. Причината- не виждах  във футбола днес у нас възможност за реализация- такава, каквато ми се искаше. Това е много дълга и странична тук тема. През тези 10-на години съм се сблъскал с много неща- победи, травми, неуспехи, различни видове тренировки. Винаги съм се занимавал и допълнително, търсел съм методи за повишаване на силата и кондицията. Паралелно около 4 години тренирах и плуване- за удоволствие и заради умението, не за да стана професионалист. Всичко това ми дава самочувствието, че знам някои неща за спорта и здравословния начин на живот. Привърженик съм на “чистите” резултати- без    изкуствени препарати и стимуланти. Откакто приключих с футбола съм студент и продължавам да поддържам форма. Търся алтернативни и класически методи извън фитнес залите. Не казвам, че те са нещо лошо, но не са моят начин. Огромните обеми и културистките тела са ми чужди. Търся функционалната сила, не толкова визията.
Това е накратко за мен. Ако някой има въпроси, може да ми пише на yassenkraychev@abv.bg . Изработвам тренировъчни програми и предлагам съвети за хранене и постигане на различни цели.
За блога – ще пиша тук тогава, когато има какво да кажа, а не просто, за да “поддържам”. Ще избегна академичните статии, копираните от други места- също. Тук нещата ще бъдат проверени, а в повечето случаи- изпитани лично. Надявам се да бъдат полезни за някого!
Поздрави,
Ясен

3 Коментари

3 Comments

 1. Martoam

  October 11, 2012 at 9:06 pm

  Този коментар бе премахнат от автора.

 2. Martoam

  October 11, 2012 at 9:07 pm

  Аз искам да се похваля, че съм един от хората, които са доволни!Изпробвал съм и в момента провеждам тренировъчни сесии, използвайки методите и упражненията, които този човек знае и използва, и виждам резултати. Мога убедително да дам положителна оценка.

 3. Ясен

  October 12, 2012 at 6:47 am

  Охоо, Марти 😉 Кога ще мачкаш на картинг пак? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Най-популярните

To Top