Тренировки

Видеоотчет – тренировка 18.12.2012

Здравейте! Днес реших да направя кратък видеоотчет на тренировката ми. Както вече съм писал, се намирам в период на почивка, но това далеч не означава, че съм прекратил всякаква спортна дейност. Бях намислил сутринта да отида до близкия парк и да направя едно тонизиращо занимание. Така и стана- около 10ч. вече тичах и обмислях какво да включа след това. Ето защо за спортуващия(професионално или не) е приятно да е в почивка –  няма обремененост, програма, задължителни упражнения, серии и прочие! След 25 минути крос направих едно видео, в което акцентирам на облеклото ми и метеорологичните условия. По тези въпроси съм писал тук, а клипчето е само потвърждение на думите ми. Ето го и него:

След това продължих тренировката с общофизически упражнения, 4Х15 клекове и 4Х12 кофички на пейка. Завърших с 10  минути разтягане (стречинг) и 4-5 минути разпускащо бягане. У дома пристигнах за 10-на минутки, т.е. бях в “златния час” за следтренировъчно хранене. След душ и подсушаване хапнах 2 яйца, филия хляб, блокче натурален шоколад(доколкото е натурален масово продаваният такъв) и чаша чай от мента. Като за този период смятам, че това е напълно достатъчно.
Доволен съм от начина, по който започна денят ми. Идеята ми е с тази публикация да ви дам кураж и да ви покажа, че времето навън не може да бъде оправдание за лоша форма, отказване от спорт и т.н. Освен това вече имате моите жокери за правилно обличане при тренировки на открито. Ако харесвате СИЛЕН, не се колебайте да ми пишете на yassenkraychev@abv.bg. Бъдете сигурни, че тренировъчна програма, изработена от мен ще бъде индивидуална, работеща, съобразена с желанията и ежедневието ви!
Поздрави и успех!

Направи Коментар

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Най-популярните

To Top