Тренировки

ЗА ДАМИТЕ: Кардиотренировка вкъщи

Здравейте, уважаеми читатели на СИЛЕН! Днес заснех една тренировка за дамите, която може да се изпълнява в домашни условия- не ви е необходима никаква екипировка. Вдъхнови ме една последователка в Twitter, която се оплака, че тази тренировка и е дошла прекалено тежка. Ето защо съставих един по-кардиоориентиран комплекс, който да включва само упражнения със собствено тегло. Заповядайте видеото:

Обобщение:

5 планински катерача
5 половин бърпи-та
10 коремни преси с колената към гърдите

Ето това е един кръг от тренировката. Съветвам ви да направите поне 6-7. Ако ви е прекалено интензивно, правете 15 секунди почивки между рундовете, колкото да си вземете дъх.

 

В това занимание ще се поизпотите доста, ще изгорите калории, но и ще натоварите цялата мускулатура. Упражненията са така подбрани, че натоварват цялото тяло и тренировката ще отнеме не повече от 20 минути общо. Съчетано с балансирано хранене(което е индивидуално), 3 пъти седмично е достатъчно да правите тренировката. Този път не можах да й измисля име, затова ще се радвам да предложите вие такова. Можете да го направите тук или във Facebook страницата ни.

Поздрави и успех!

2 Коментари

2 Comments

  1. Анонимен

    March 14, 2013 at 11:14 am

    Най-много ми харесва,че с тази тренировка за кратко време може да се постигне добра форма.Няма плашещи и трудни упражнения,които мен лично често ме отказват от заниманията.Важно е обаче да сме постоянни и упорити,ако искаме да изглеждаме добре или поне горе-долу!

  2. Ясен Крайчев

    March 14, 2013 at 3:19 pm

    Само така! Очаквайте още много комплекси с и без тежести :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Най-популярните

To Top