Други

Няколко думи за “химията”Наистина ще съм кратък, защото човек трябва да говори за неща, от които разбира и в които е сигурен(но за съжаление не се практикува много у нас, където всички разбират от футбол, политика и жени). Аз от забранени стимуланти- анаболни стероиди, изкуствени хормони и прочие видове допинг(накратко “химия”) – не разбирам, но все пак искам читателите на този блог да са наясно с някои неща.
Употребата на такива вещества няма как да е полезна за тялото, тъй като те не са естествени за него и предизвикват промени във функционирането му. А с белтъчния синтез, клетъчния транспорт, изобщо с метаболизма шега не бива! Няма да говоря повече, само ще ви припомня участието на една културистка в “Сървайвър”, чийто зъби падаха като “нежен летен дъжд” при отхапване на хранителни продукти.
По какво се познават хората, употребяващи “химия”? Големите размери, разбира се, не са фактор, по който можете на 100% да познаете. Аз съм далеч от мисълта, че всички яки хора зобят. Има обаче някои белези, които индикират използването на забранени субстанции. Причина за това е може би, че изкуственият тестостерон и хормон на растежа се натрупват 80% в горната част на тялото(организмът така го възприема). Ето защо при употребяващите се забелязват:

силно изразена долна челюст и скули
неестествено големи трапецовидни и делтоидни мускули
окосмяване на непривични места(но е възможно и да не се появи)

Това е, за което се сетих да напиша днес. Съветвам ви да не прибягвате до допинг, ако ви е мило здравето. Не забравяйте, че няма да сте вечно на 20 години. Хранителните добавки също използвайте разумно…но за това може би друг път.

 

За финал- едно видео, на което можете да видите човек, признаващ, че е използвал химия. Не си позволявам да слагам снимки на други лица, тъй като не мога да имам 100% гаранция в правотата си.

Поздрави и успех!

Направи Коментар

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Най-популярните

To Top