Други

Моята аудитория и клиенти

 
 

Здравейте! Отдавна мисля да напиша няколко думи за хората, които четат СИЛЕН или ме търсят за съвет. Прави ми впечатление нещо, което е общо за всички, до които съм имал минимален досег – това е интелигентността и възпитанието. Грамотно написани имейли и коментари, забелязване на детайлите в сайта и маркиране на показаното от мен отношение.

Няма как това да не ме радва – общувам по линия на развитието на СИЛЕН с хора на всякакви възрасти, с различни занимания, но интелигентни и желаещи да се развиват. Неслучайно предметът, свързан с движение и активност в училище се нарича “Физическо възпитание” или по-преди “Физкултура”. Да се грижиш за тялото си и здравето си е също толкова важно, колкото да бъдеш образован и начетен. Просто умът е част от нашия организъм и цялата система трябва да се развива хармонично. Mens sana in corpore sano, нали така?

 

Благодаря на всички, които четат този блог и/или ми пишат на електронната поща. Вие сте доказателство, че човек трябва да преследва целите си, а спортът е инвестиция, не по-маловажна от тази в образование, имоти и прочие материални блага. Дано съм ви бил полезен в тази насока!

 

След този материал стил “лирическо отклонение”, работата по СИЛЕН продължава. Бъдете сигурни, че всеки ден отделям време за развитието на този сайт. Дори след малко ще снимам за утрешния материал.

 

Поздрави и успех!

Направи Коментар

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Най-популярните

To Top