Тренировки

Тренировъчна програма за жени

 
 

Здравейте, уважаеми дами! Отдавна не съм писал статия специално за вас, така че е крайно време да поправя тази грешка. Подготвил съм за вас един по-тежък сплит, за който ще ви е необходим чифт дъмбели(гири). Програмата е до голяма степен с всички специфики на системата СИЛЕН, която разработвам. В случая с показаните повторения и серии на видеата ще акцентираме върху тонус и работа за мускулна маса. Почивките между сериите са 1-1.30мин. Между дните с натоварване да има ден почивка за възстановяване. Тренировките са за тези от вас, които искат да качат някой друг килограм мускулна маса или са любопитни да опитат нещо по-различно от безкрайно въртене на кростренажори и прочие. Както се досещате, сплитът може да се изпълнява у дома или в зала.

 

По същество.

 

Ден 1

 
 

Ден 2

 
 
Ден 3
 

Ден 3 е за кардио. Избрал съм да бъде интензивно интервално. Предлагам ви следното – в парк или на стадион и да направите следното бягане: 1 минута леко тичане(крос), последвана от 40-50 метра ускорение, близо до спринт. 8-10 такива минути са достатъчни. В случай, че това не ви харесва(все пак сте дами, нали ;)) направете 12-15 минути монотонно кардио – кросово бягане или каране на колело.
Каквото и да изберете, завършете тренировката с 4 серии по 15 коремни преси. Можете да пробвате някои от тези. Стречингът също е нещо полезно, по-нататък ще направя статия за него.

 

Надявам се програмата да ви се вижда добра и да я опитате, с което да се уверите, че е такава. Очаквам вашите отзиви тук, във фейсбук и туитър.

 

Поздрави и успех!

Направи Коментар

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Най-популярните

To Top