Лайфстайл

Как да изберем коледен фитнес подарък?

Снимка0276
 
 

С наближаването на празниците, вероятно доста от вас мислят да подарят на половинката си/член на семейството си/приятел нещо, свързано със спорт. И тъй като в България напоследък са модерни “опорните точки”, реших да ви дам някои такива, за да зарадвате истински любимите си хора.

 

Преценете възможностите си. Ако имате идея, но не можете да я реализирате в пълен размер, по-добре се пренасочете. Ако гаджето ви е футболист, и не можете да си позволите му купите нов чифт футболни обувки, каквито ползва, не взимайте друга марка или по-нисък клас. Помислете и вземете нещо друго, което ще го зарадва, и което той ще ползва(и няма да го прави само за да не ви обиди).
Внимавайте да не обидите човека! Уверете се, че фитнес подаръкът няма да го накърни по някакъв начин, т.е. да го настъпите по болно място. Подарите ли карта за фитнес на някоя дама, бъдете сигурни, че тя го иска. Възможно е да го изтълкува като “дебела съм”, “изложи ме пред компанията” и прочие.
Мислете и наблюдавайте този, когото ще дарявате. Слушайте внимателно думите му, когато говорите за спорт. Това ще ви насочи много добре и ще ви предпази. Следете любимите му марки екипировка, видеоклиповете, които гледа в интернет и изобщо набележете нещата, които му харесват. Давам пример със себе си – за екипировка, която смятам за важна, винаги съм избирал Адидас. Просто ми допадат от момента, в който за пръв път сложих тяхна маратонка. И в тази връзка – не харесвам Найк. Може да звучи глупаво, Найк са страхотна фирма, но…не моята. Всичко, което имам на американския концерн, е от подаръци.
Преценете внимателно възможностите на дадения човек. Безумно е да подарите кростренажор на ваш приятел, който живее на общежитие в Студентски град. Уверете се, че подаръкът ви няма да създаде проблеми на този, който го получава.
Бъдете креативни! Доста от спортните натури са готови и с удоволствие биха пробвали нов вид спорт – катерене, скуош или спининг, например.
Каквото и да купувате, се консултирайте с някой по-опитен. Проучване в интернет също не е излишно. Така не само ще си гарантирате удоволствието на получаващия подаръка, но и вероятно ще се предпазите от хвърляне пари на вятъра.

Ето и някои конкретни идеи:

карта за фитнес или друг спорт
екипировка, каквато знаете, че човекът ползва или има нужда – софтшел горнище против вятър, анорак, термобельо, клин…
фитнес уред – при гореописаните условия – кростренажор, степер, чифт дъмбели и т.н.
фитнес програма/режим на хранене според целите на човека от някой доказан специалист(защо не и западен).
>Абонамент за спортно списание или книга за фитнес/мускули/хранене.

Това е от мен за днес! Ако статията ви е харесала, ще съм ви благодарен да я споделите с вашите приятели.

 

Поздрави и успех!

Направи Коментар

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Най-популярните

To Top