Други

Моите услуги

Представям на вашето внимание услугите, които ще предлагам на този етап в СИЛЕН. Няма да ги рекламирам, искам да работя както досега с хора, които са ме харесали, повярвали, разбрали правилно идеите ми.

 

   Въпроси и отговори – продължава да е в сила тази безплатна за всички услуга. Само две бележки – най-искрено ви моля да ми задавате наистина по един конкретен въпрос. Времето ми е все по-малко и все по-ценно от тази гледна точка, така че на питания от сорта на “Може ли да ми направиш програма и хранителен режим?” просто ще изпращам линк към тази публикация. Коментарите ми по вашите въпроси ще стават като отговор на мейла или съобщението, или като материал в блога.

   Индивидуална тренировъчна програма – според целите и възможностите на клиента, като все повече ще използвам похвати от Системата СИЛЕН. След контакт с мен попълвате анкетна карта и до дни изготвям програмата. Цената е 20  15 лева.

   Скайп видеоконсултация – измислих този вариант за тези от вас, които или искат да ми зададат много въпроси, или желаят да чуят мнението ми по различни теми. Отворен съм и за беседи в областта на мотивацията, Mind, Body and Soul идеята, или с каквото друго сметнете, че мога да помогна. Организацията става по следния начин – свързвате се с мен, а след това уговаряме скайп среща до няколко дни. Цената е 15 лева за 30 минути.  

Можете да ме намерите чрез: имейл – yassenkraychev@abv.bg ; Фейсбук ; Туитър.

 

НЕ изготвям хранителни режими – отчасти заради някои мои виждания, отчасти заради това, че не съм диетолог. Насоки за хранене включвам като безплатно и естествено(според мен) допълнение към всяка услуга.

 

Нещото, което гарантирам за гореописаните предложения е, че на никого няма да дам нещо, препечатано от интернет, извадено от чекмеджето  или предварително подготвено.

 

Цените не подлежат на коментар, смятам, че достатъчно давам от времето и енергията си, за да съществува този сайт и хора да черпят идеи от него. 

 

Поздрави и успех!

3 Коментари

3 Comments

  1. Pingback: Последна статия от старата версия на сайта. | Silenbg

  2. Pingback: Следпразнично кардио! | Silenbg

  3. Pingback: URL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Най-популярните

To Top