Възстановяване

Добра спортна напитка

IMG_6336

Здравейте, приятели! Днес реших да напиша няколко думи за един хубав продукт. Знаете, че не съм фен на добавките, но за спортни напитки съм писал няколко пъти. Ползвам ги, защото ми осигуряват малко въглехидрати и вода по време на тренировка, което смятам ме подкрепя в битката за повече мускулна маса(като ми доставя допълнителна енергия).

 

С всички спортни изотонични напитки, които съм пробвал(на практика – най-популярните в света – Isostar, Gatorade, Powerade, 4move) имам един “проблем” – неприятен сладникавокисел вкус в устата след преглъщане. Това ми налага да пия и по глътка вода, за да елиминирам този дискомфорт. Преди няколко месеца открих решението – а то се оказа дори на по-добра цена от горепосочените продукти. Сега вече си редувам вода и напитка по време на спорт, но не заради някакъв проблем, а защото ми харесва.

 
 
 

Отново ме “спаси” моята любима верига DM. Една опаковка струва около 9лв, като стават доста повече дози(500мл) от кутия изостар, която е 12-14 кинта. Мен лично не ме интересуват “свидетелства от атлети”, “Х % повишаване на представянето” и прочие, а как работят нещата на практика. А да не говорим, че като консистенция немската напитка е много по-близо до моите домашни спортни напитки.

 
Хранителните стойности са в сините елипси
 
 

Съветвам ви да пробвате, ако не робувате на марки и цени. Ще получите повече, отколкото очаквате. Минус е , че няма различни вкусове, но на мен не ми пука кой знае колко.

 

Ако материалът или блогът ви харесват, ще се радвам да ги споделите в социалните мрежи. Можете да ползвате бутоните точно под публикацията, а и да се абонирате по имейл от поленцето вдясно.

 

Поздрави и успех!

Направи Коментар

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Най-популярните

To Top