Лайфстайл

Шейкър – полезна вещ за спортуващия

IMG_5807

Здравейте, приятели! Днес реших да ви представя един продукт от категорията “хубаво и евтино”. Става дума за най-обикновен шейкър, който си купих преди 2-3 седмици от Джъмбо и от който съм много доволен.

 
Шейкър, кинезиоленти и тежести
 

Ползвам си го на всяка тренировка – ако тренирам вкъщи – и по време на нея, ако съм навън, го  нося в колата. Изключително удобно нещо е. В него си правя изотоничната напитка. Предимствата му са:

Лесен за миене – слагам го на първо място, защото това е много важно за бутилка, в която се приготвят спортни напитки и шейкове. Други, от типа на шишетата, се мият трудно, задържат миризми, остава течност по винтовете и след съвсем скоро време не са приятни за употреба.
Добър дизайн – прозрачен корпус, с мерителни линийки – удобно за дозиране, смесване и т.н.
Удобен за пиене – т.е. основната му функция като бутилка за течности се изпълнява перфектно. Има голяма гърловина с удобна запушалка.
Евтин – струва 2лв. Мисля да си купя още един, който да използвам постоянно за вода в стаята ми, както и по време на тренировка.

Всички знаем колко е важна хидратацията по време, преди и след спортни занимания, така че логично е и това, от което пием да е удобно и качествено. Ето защо реших да ви споделя това мое откритие.

 

Това е от мен за днес! Надявам се статията да ви е харесала. Не пропускайте да участвате и в моята томбола на https://www.facebook.com/silenbg.

 

Поздрави и успех!

Направи Коментар

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Най-популярните

To Top