Кинезиотейпинг

Как се борави с кинезиолента?

IMG_5794
 
 

Здравейте, приятели! Реших днес спонтанно тази седмица да е седмица на кинезиолентата в СИЛЕН! Вече може би сте разбрали, че можете да си поръчате този продукт от блога, условията за това вижте в раздел “Услуги”.

 

Днес снимах едно клипче, в което показвам как се борави с лентата. Това е много важно, за да можете да си правите апликациите. Държа да отбележа нещо, с което съм горд – аз правя първите клипчета на български по темата за кинезиотейпа и кинезиотейпинга. Това ще продължава и занапред. Надявам се да ви бъде полезно!

 

Още довечера ще създам и нова секция “Кинезиотейпинг”, където всичко ще се събира на едно място за удобство и прегледност. По-нататък ще включвам и готови апликации, разяснени стъпка по стъпка.

 

Приятно гледане!

 
 

Ако имате някакви въпроси, предложения, идеи, можете да се свържете с мен на yassenkraychev@abv.bg, както и в социалните мрежи. А в случай, че това, което правя,  ви допада, ще съм ви благодарен да го споделите с приятелите си(можете да ползвате бутончетата точно под публикацията :) ).

 

Поздрави и успех!

Направи Коментар

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Най-популярните

To Top