Лайфстайл

Моя статия в www.zdravoslovno.com

 
 

Здравейте, приятели! Днес с удоволствие ви съобщавам една новина – сайтът www.zdravoslovno.com публикува мой материал – статия, в която обръщам внимание на някои тънкости при използване на калориен калкулатор. Можете да я прочетете ТУК. Освен това ви приканвам да разгледате Здравословно и особено секцията с калкулатори, таблици за хранителни стойности и прочие.

 

Иска ми се обаче да отбележа още нещо в тази публикация – много важно и ценно за мен е да се изграждат подобни сътрудничества между сайтовете и блоговете, които се занимават с фитнес, уелнес, възстановяване и т.н. Не забравяйте, че всички сме ЕДНО! Нито някой ще забогатее, нито някой ще обеднее, ако си споделяме, разменяме статии и си  подаваме ръка  по какъвто и да е начин. Основната идея, заложена в подобни проекти би трябвало да бъде желанието да помагаме на хората да бъдат по-здрави, силни и успешни, а не да се правят бързи и лесни пари. Не виждам нищо лошо в това, въпросът е кое е всъщност двигателят на цялата работа. Ако желаете да чуете още по темата за парите, вижте този мой материал.

 

И накрая едно предложение! Ако сте треньор по някакъв спорт, физиотерапевт, диетолог или каквото и да е, свързано със спорта и здравословния начин на живот, и желаете да се изявите и промотирате това, което правите – свържете се с мен! Веднага ще обсъдим евентуално сътрудничество, работа или съвместен проект. Готов съм да публикувам ваши статии, да правим интервюта и т.н., ако ми допада дейността ви и се вписва в концепцията на блога.

 

Поздрави и успех!

Направи Коментар

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Най-популярните

To Top