Тренировки

Упражнения за двама

 
 

Здравейте, приятели! Реших да започнем седмицата с нещо свежо и забавно – упражнения за двама. Вероятно в нета има цели тренировъчни програми, базирани на това двама души да си помагат и да се използват един друг, но не съм правил проучване по въпроса. Просто експериментирах един ден и ми хрумна да използвам алтернативни методи при тренировки с жени.

 

Каква е идеята? Двамата фитнес партньори използват собствената си сила, за да създадат натоварване един на друг. Освен това може да се използва и директно тежестта на тялото на другия(особено ако са със сходни килограми) – за клекове или при лицеви опори, както и за ходене с носене на конче. Във видеото показваме две упражнения за горната част на тялото – за гръб и трицепс. Не подценявайте тези движения – можете да приложите принципа както при тренировки с гаджето, така и с някой приятел – ще останете изненадани от трудността, която може да се постигне!

 
 
 

Ако идеята ви допада, пишете ми – мога да направя още видеа, а дори и цяла тренировъчна програма с подобни упражнения и други алтернативни методи за двама души.

 

Поздрави и успех!

Направи Коментар

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Най-популярните

To Top