Мотивация

Една вдъхновяваща история на читател!

20150818_114029
 
 

Здравейте, приятели! Тези дни до мен достигна нещо съвсем изненадващо, но много подходящо в празничните дни – вдъхновяващата история на един читател. Георги ми писа, за да ми честити Коледа, да се похвали с резултатите си и да ми благодари, тъй като ги е постигнал единствено с информация, достъпна в СИЛЕН. Не си е поръчвал програма или друга услуга при мен, просто е следил всичко, което пиша. Резултатите са наистина феноменални, така че се пригответе. Винаги в подобни ситуации казвам, че аз имам само 5% принос, останалото си е дело на човека. Защото зад всеки успех стоят много труд, отдаденост и постоянство. Щастлив съм, тъй като в случая става дума за здравето и самочувствието на един млад човек. Няма да говоря повече! Желая му успех, здраве и щастие! Ето снимките преди и след – от март месец досега!

 
Преди:
 

 

 
След:
 

 

 

Това е от мен за днес!

 

Поздрави и успех!

5 Коментари

5 Comments

 1. Митко Демирев

  December 29, 2014 at 4:15 pm

  Този коментар бе премахнат от автора.

 2. Митко Демирев

  December 29, 2014 at 4:18 pm

  Аз имам същия проблем, изглеждам по горе долу същия начин в момента, като корема ми е малко по-малък. Може ли да каже Георги как започна и изобщо хронологията на най-важните неща които е правил. Аз в момента от няколко дни чета блога и в момента съм спрял газираното, кафето, цигарите (всичко това от началото на декември) И започнах с 5 дни в седмицата бягане и бързо ходене + упражненията за корем и няколко леки загрявки с леки гири. С храненето имам голям проблем, това ще ми е най-трудно. Кажете дали правилно започвам с промяната. Целта ми главно е да сваля 10кг. и след това вече ще мисля за други подобрения по тялото си. Поздрави!

 3. Ясен Крайчев

  December 30, 2014 at 4:55 pm

  Много правилно си започнал! Поддържай така 1-2 месеца, пък вече след това и тренировъчна програма си изготви :) Поздрави и успех!

 4. Митко Демирев

  December 30, 2014 at 8:19 pm

  За съжаление лошото време ме спира много с бягането и бързото ходене, а имам някакъв срам от фитнес зали.. Ще се пречупвам, няма как .. :) Поздрави от Балчик.

 5. Ясен Крайчев

  December 30, 2014 at 9:45 pm

  Лошото време не е проблем 😉 Също така кардио може да се прави и вкъщи :) Така че…дерзай!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Най-популярните

To Top