Други

Социалните мрежи

 
 

Здравейте! Днес реших да драсна няколко реда за социалните мрежи – от гледна точка на това как можете да се свържете със СИЛЕН и с мен, както и какво точно правя аз в тази част от интернет пространството.

Фейсбук – страницата ми отдавна надхвърли 2500 харесвания – там споделям всички нови статии, както и нещата, които замислям за сайта. Следете я, за да не пропускате и моите томболи и специални оферти за вас. Качвам и най-различни снимки, като се старая повечето да са авторски. През страницата можете и да ми пишете с въпроси, както и да поръчвате услуги. Онлайн съм през повечето време от денонощието(отскоро заради умния ми телефон). Има преимущества за бизнеса 😉
Twitter – това ми е може би любимата социална мрежа(в личен план). Кратки съобщения, готини хора, споделят се снимки и клипчета. Аз публикувам там новите статии от СИЛЕН, но и ритуиитвам и други неща, които ме интересуват или пък са ми забавни.
Google +  – за тази нищо не мога да кажа, просто си шервам статиите и там.
YouTube – това е каналът ми. Не е само за СИЛЕН, там споделям и други неща понякога(просто не ми се мениджират) два или повече канали. В бъдеще това може и да се промени, но засега е така. Имам интерес да се развивам откъм видеоклипове – нещото, което предстои скоро, е новият, сериозен сезон на FitBrother. В него ще видите как се изправям пред едно предизвикателство…очаквайте съвсем скоро!
Instagram – последната регистрация, която си направих. В този сайт мисля да споделям(и вече започнах) снимки от най-различен характер – идеята ми е без много думи да показвам какво ме вълнува, да ви насочвам към полезна и любопитна информация или просто да опитам да ви забавлявам. Последвайте ме(или както там се казва в Инстаграм).

Това е от мен за днес! Извинявам се, че материалът е малко далеч от фитнеса(затова и не го наричам статия), но просто ми се стори добре да направя това обобщение, свързано със социалните мрежи. За финал направих и едно клипче…приятно гледане!

 
 
 

Поздрави и успех!

 
2 Коментари

2 Comments

  1. Pingback: Последна статия от старата версия на сайта. | Silenbg

  2. Pingback: Най-бързият Ясен (от 1991г. насам)! | Silenbg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Най-популярните

To Top