Тренировки

Спомени от Копривките и олдскул футболни тренировки

20150328_151038

Здравейте, приятели! Идеята на този материал е да ви покажа мястото, на което съм изкарал няколко зимни подготовки. Освен това ще загатна и част от тренировките, които сме правили там.

Отсядахме в УПБ “Дружба”, която е на 20км от Пловдив – на метри под Копривките. Станцията се държи от хубави хора с футболно минало, което много спомага за правилното отношение, настроение, хранене в ресторанта и т.н. Все важни детайли, заради които и сега бих провел подготовка там. Толкова за базата, ето и едно клипче, на което се вижда и игрището с малки вратички отпред, а и телевизионната кула на Копривките.

 
 
 

Такааа…Мога да разкажа много забавни истории от лагерите, но не смятам да ви занимавам с това сега. Нека минем направо на тренировките. В линка горе можете да видите какъв е един стандартен дневен режим. Ето две примерни тренировки. Не споменавам загрявката, която се подразбира.

 

Сутрешна тренировка:

   Крос 3-4 км по пресечен терен
   10Х200м ускорения
  Кръгова тренировка, включваща клякания, кофички на пейка, лицеви опори, стартове на наклон в снега.

Следобедна тренировка:

   Упражнения с топка в снега(слаломи, совалка)
   Игра на малки вратички
  “Ръгби” в снега

Това е от мен за днес! Надявам се материалът да ви е харесал. Направих го, защото миналата седмица бях пак на станцията по друг повод и си припомних с радост разни неща. А ако желаете да се свържете с мен, не се колебайте да ми пишете на имейл yassenkraychev@abv.bg .

 

Поздрави и успех!

Направи Коментар

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Най-популярните

To Top