Тренировки

Съвети за по-добър спринт

 

 
Здравейте, приятели! Днес заснех нов епизод за FitBrother Предизвикателството, но ми се струва добре да го има и като материал тук. Причината – ами развивам се в насока, сравнително чужда ми дотук. Във футболните години съм спринтирал, естествено, ежедневно, но там уменията ми са се простирали до контрол върху топката и що-годе правилно бягане от гледна точка стъпването. Не съм си давал сметка и не съм се замислял за механика, старт, работа с ръцете и други. Не е имало и кой да ме научи.
 

И, така, още едно напомняне какъв проект е FitBrother – риалити, в което един обикновен спортуващ човек(или занимаващ се с други спортове) опитва да стане по-бърз и да скача по-високо и по-надалеч. Толкова. Това не е формат за спринтьори и лекоатлети, за които стотните могат да означават медал, класиране за олимпиада или просто отпадане в полуфиналите.

 

Спринтът е необятна материя, страшно интересна за мен. Писал съм веднъж за него, но със сигурност и томове не могат да стигнат, за да се обхване всичко. Ето част от идеите и изводите ми, до които съм достигнал чрез четене, личен опит, проба-грешка и разговори с хора, занимаващи се с атлетика.

 
 

Поздрави и успех!

 
1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: KRE-ALKALYN + ПРОМОКОД ЗА ОТСТЪПКА! | Silenbg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Най-популярните

To Top