Тренировки

Финала на FitBrother Предизвикателството!

 
 

Здравейте, уважаеми читатели на блога СИЛЕН! Днес сутринта проведох финала на риалитито FitBrother, което осъществих през последните два месеца. Той се състоя в покриване на нормативите 50м спринт, дълъг скок от място и вертикален отскок.

 

Ето от каква база тръгнах преди 8 седмици:

 
 
 

Спринт: 6.69сек.
Дълъг скок: 259см
Вертикален скок: 50см

 

Отново повтарям и идеята на проекта! Тя беше да се види как един обикновен човек или такъв, занимаващ се с някакъв спорт, различен от атлетика, успява(или не успява) да подобри постиженията си в тези нормативи. Целта не е чрез програмата, която създадох и приложих, да се печелят хилядни и милиметри за постиженията. 

 

Ето какво стана на финала, в HD, разбира се 😉

 
 
 
 
 
 
 

Спринт: 5.80сек
Дълъг скок: 270см
Вертикален скок: 65см

 

Аз съм доволен от постигнатото. Равносметка, как се случи това, впечатленията ми, идеите за близкото бъдеще – очаквайте в материал през новата седмица. Засега е това от мен, надявам се да сте се насладили на риалитито! За мен беше голямо удоволствие да тренирам, снимам и споделям с вас всичко едно към едно, без монтажи и нагласени истории. Ако това, което правя, ви харесва, абонирайте се за канала ми в Ютуб, следете СИЛЕН в социалните мрежи и ми пишете на мейла – yassenkraychev@abv.bg .

 

Поздрави и успех!

3 Коментари

3 Comments

  1. Pingback: По-силен хват с 2 упражнения! | Silenbg

  2. Stoyan

    June 7, 2016 at 8:40 pm

    Браво! Очакваме програмата с нетърпение.

  3. Pingback: #БЕСТ | Silenbg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Най-популярните

To Top