STOP-Safety-Sign
Други

Последна статия от старата версия на сайта.

 
 

Здравейте, приятели! С доста тъга обявявам решението, което обмислях през последните седмици – прекратявам списването на сайта. Главната причина е, че вече не се чувствам полезен. Влязъл съм в някаква рутина, а не искам да правя нещо, което не ме удовлетворява и не отговаря на критериите ми. Не крия, че имам по-високи амбиции за този сайт и изобщо за нещата, с които се занимавам.

За да не пиша много отегчителен материал, нека първо спомена някои от нещата, които се случиха пред очите ви. Те са и пикът, възможен за достигане в този формат на СИЛЕН, с моя капацитет за момента, с техническия ми и физически потенциал. Към днешна дата сайтът има 364 000 показвания и 425 публикации. Не са много, не са и малко. Има добри материали, има посредствени, както и супер лоши. Това, което не можете да видите и да усетите са стотиците хора, на които съм опитал да помогна чрез имейл и социалните мрежи. Всички те ме потърсиха, довериха ми се и използваха някоя от моите услуги. Щастлив съм, че съм бил полезен, защото срещам тези хора по улицата, а доста от тях ми споделят и резултатите си онлайн. Много от тях отслабнаха, други покриха различни нормативи, намериха си работа, влезнаха в спортни академии, излекуваха травмите си и какво ли още не.

Второто нещо за тези две години и половина бяха проектите ми – 5-ДНЕВЕН ДЕТОКСMEN’S HEALTH URBANATHLONFitBrother ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО и други. Ето такива формати искам да правя, но те са свързани с много ресурси – не говоря за пари, а най-вече за време, умения за обработка, подготовка, хранене, възстановяване и други.

Трето – промотирах сравнително нови и малко познати неща за България – кинезиотейпинг, тригерни точкимускулни дисбаланси. Развиването обаче занапред на тези елементи от СИЛЕН са свързани с четене, практика и търсене на нови неща.

Всичко това ме кара да спра. Трябва да спра да пиша, да се махна от конвейера, за да обърна внимание на себе си, да развия идеите си(имам доста такива в главата), да работя. Ще ми е тъжно, дори само един човек да чете сайта, но така е по-добре. Не искам да обещавам или да се ангажирам със срокове. Ще продължа да си поддържам социалните мрежи – можете да ми пишете, да коментирате и споделяте. Ако желаете, оставете ми имейла си като коментар тук или на съобщение във фейсбук, за да ви включа в мейл лист, чрез който ще ви държа в течение за новите неща, когато такива се случат.

Благодаря ви!

Поздрави и успех!

7 Коментари

7 Comments

 1. Анонимен

  May 17, 2015 at 12:09 pm

  Интересните и полезни статии в СИЛЕН ще ми липсват! Ще чакам завръщането и новите и още по -интересни неща,които ще има в СИЛЕН, което съм сигурна, че ще е така! Успех!

 2. Анонимен

  May 17, 2015 at 4:15 pm

  Жалко, редовно следях СИЛЕН и ми беше интересно да чета статиите. Много от тях ми бяха полезни и в ежедневието. Поздрави и усех занапред!

 3. Ясен Крайчев

  May 18, 2015 at 6:27 pm

  Благодаря! :)

 4. Анонимен

  September 5, 2015 at 8:49 pm

  Изчезвай, смешник. Тези коментари сигурно сам си си ги писал 😀

 5. Ясен Крайчев

  September 8, 2015 at 2:03 pm

  Разбира се.

 6. ELEONORA HADZHIEVA

  October 28, 2015 at 8:07 am

  Здравейте! Благодаря за съобщението по мейл.Преди време наистина комуникирахме по въпроса за здравословни храни и добавки – антиоксиданти,витамини,минерали,шейкове,супи и др..Аз съм представител на такива продукти.С удоволствие се включвам в абонамента.Вълнувам се от здравословния начин на живот.
  Нека сте “смешник” за невежите.Аз уважавам хора като вас,които отделят време и енергия да образоват хората и да предават опита си.И,да,всеки труд се заплаща.Вие давате добавена ст-т ,който се вълнува и има възможност…плаща,за да получи.Успех!

  • Yasen Kraychev

   October 28, 2015 at 9:31 pm

   Благодаря! Ако мога да съм полезен – знаете ми мейла – насреща съм! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Най-популярните

To Top