Тренировки

Тренировка за бързина и екипировка Kalenji

Приятели, в събота проведох тренировка за бързина и повратливост на паркинга на Декатлон Пловдив. Събитието мина отлично, мисля, че хареса на хората. За да съм полезен и на вас, направихме едно видео, в което ще видите както атмосферата на тренировката, така и част от кратката лекция, посветена на спринта, която проведох импровизирано на крак. Споделих на участниците малко от опита ми в спринтовото бягане, придобит в годините на футбола и след това покрай миналогодишния ми проект FitBrother. Направихме специализирана загрявка с оглед на спринтовете, корективен стречинг, ускорения по 30 метра, совалки, слалом. За всички упражнения бях избрал да ползвам тези конуси-шапки, които са страшно удобни и полезни. Свършиха отлична работа. Надявам се да се клипът да ви хареса!

Втората част от материала посвещавам на моите приятели от Decathlon и тяхната чудесна инициатива #DECATHLONТестер ! За събитието ми бе предоставена екипировка на марката Kalenji – тениска и къси гащета, които можете да видите в клипа. Както знаете, вие, моите читатели, в СИЛЕН съм винаги безпристрастен и казвам това, което мисля, така ще направя и сега. Дрехите са изработени от приятна дишаща материя, като разполагат с много зони за проветрение. Избрани са най-критичните за изпотяването зони – под мишниците по цялото протежение отстрани на фланелката и от вътрешната част на бедрата на шортите. Това създава приятно усещане и добро отвеждане на потта. Сами виждате колко е красива тениската и как добре ми стои, но то на хубав човек….нали знаете…

Обръщам повече внимание на късите гащи, тъй като и без това си търся отдавна такива, които пасват на нуждите ми – да са леки, удобни, като по възможност да имат джоб. Досега все не попадах на такива и си спортувам с класически футболни шорти. Гащетата на Kalenji  ми харесаха – хубав дизайн, предлагат ги в няколко цветови комбинации. По-важните детайли са зоните за охлаждане, които споменах, и бандажът, който е удобен за тези, които предпочитат да тренират без бельо. Глезотийка е малкото джобче, което е много хитро направено и можете да видите на снимките по-надолу. Има цип, а след това вътрешността минава “зад колана”. Събира без проблем ключове и пари или пък мобилен телефон…е, Самсунг Галакси С5 не влиза. Както няма да влезнат и С6 и С7 😉 Мини версиите им обаче ще паснат идеално, както и всеки смартфон с по-малък от 4 инча екран.

Толкова от мен, другото можете да огледате в клипа и снимките. Заповядайте!

20160326_121606 20160326_121848 20160326_121854 20160326_121928

Надявам се материалът ми да ви е харесал! Ако желаете да се свържете с мен с предложения, искате програма или изобщо каквото се сетите, не се колебайте да ми пишете във Фейсбук или по мейла!

12896347_1060163914025539_1268307916_o

Поздрави и успех!

Направи Коментар

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Най-популярните

To Top