Други

НОВАТА ВЪЛНА

20150818_114029

DSCN4642

Мислейки идеи за нови статии в  СИЛЕН стигнах до извода, че всичко за фитнеса и бодибилдинга вече е казано. От месеци не попадам на нищо ново – всеки блогър/ютубър в индустрията (нишата) прави малко или много едно и също – това, в което е най-добър, или това, което е най-модерно. Всеки знае всичко за хипертрофията, хиполордозата, въглехидратите, омега-3 и т.н. А всъщност работещите системи за тренировка са измислени от десетилетия. Всичко останало е маркетинг, оформление и представяне на потребителите. Знам, че тази статия е противоречива, с оглед на това, че се намира в спортен сайт, но колкото е такава, толкова и не е.

Обяснявам защо. От самото създаване на блога съм се старал той да е различен – не като самоцел, а като евентуално необходимост на това група хора да имат нужда от подобен сайт. Дали е така, или не – друг въпрос. Впоследствие, след рестарта миналата година, опитах да формулирам Идеята СИЛЕН. Сега съм още по-убеден, че вървя в правилната посока. Нужна е НОВА ВЪЛНА.

НОВАТА ВЪЛНА във фитнес нишата ще акцентира върху позитивите на спорта във всички аспекти на живота, ползите, изграждането на характера в процеса на изграждането на тялото, т.нар. бодибилдинг. Не бъдем ли част от Новата вълна, няма да бъдем кой знае колко по-полезни от всеки посещаващ фитнес залата. Вече всеки знае всичко, нужно е да открием нещо ново. А това ново, мисля, винаги се е прокрадвало в СИЛЕН – съзнателно или не.

Направете си експеримент – напишете в гугъл “бицепсово сгъване” – ще ви излезнат хиляди резултати, но какво от това – навсякъде пише едно и също. Съвсем скоро и западните фитнес и силови треньори ще стигнат до тази задънена улица. По-умните вече търсят нови подходи…те също ще са част от Новата вълна. Засега в моя сайт има неща, които липсват другаде – като информация, проекти и т.н. Доколко са популярни не ме интересува толкова. Но когато се появи необходимост, те ще са там. И ще се окаже, че СИЛЕН е предугадил развитието.

Новата вълна ще издигне фитнесът и любителския спорт на друго ниво, а професионалния ще подкрепя от много страни, по най-различни начини. На мен ми се пишат и съответно гледат и четат различни неща! Ето няколко линка, които да разгледате…

Три ключа за справяне с депресията

Видеоотчет – крос, дъжд и камера

Здравословен шейк

Най-бързият Ясен

Искате ли да бъдем НОВАТА ВЪЛНА?

Поздрави и успех!

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ – част 1 | Silenbg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Най-популярните

To Top