Тренировки

#БЕСТ

Здравейте!  Днес имам рожден ден и по този повод реших да ви направя подарък! Оформих в достъпен видеоформат програмата, която следвах в хода на риалити проекта FitBrother Предизвикателството.  Кръстих я БЕСТ, като ще се радвам, ако заедно разпространим този хаштаг #БЕСТ в социалните мрежи. БЕСТ означава Бързина и Експлозивност със Собствено Тегло.

Какво  получавате?

8-седмична тренировъчна програма, оформена като двудневен  сплит със собствено тегло. Предназначена да развие бързината и експлозивността ви, както и да подобрите постиженията си в дисциплините: спринт, дълъг скок от място, вертикален отскок. Системата включва обща и специфична загрявка, корективен стречинг, сегмент експлозивност и сегмент сила.

За кого е предназначена?

Програмата е за любители, както и за спортисти от спортове, изискващи гореописаните качества – футбол, баскетбол, хандбал, тенис, а и за всеки, който иска просто да бъде по-бърз. Програмата НЕ Е за лекоатлети, гонещи стотни от секундата и милиметри, подобрение! Идеята е, че двудневния сплит можете да комбинирате с други спортове или фитнес, а по желание – да прекарате 2 месеца само на него(препоръчителен вариант за оптимално възстановяване).

Заповядайте!

 

Ако искате да ме подкрепите или това, което правя, ви харесва, помогнете ми да разпространим тази безплатна програма, като я споделите в социалните  мрежи и използвате хаштага #БЕСТ. Благодаря ви, защото заради вас ще продължавам да създавам нови и надявам се интересно съдържание!

Поздрави и успех!

Направи Коментар

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Най-популярните

To Top