Тренировки

Предмишница 2

Продължавам серията ми с тренировки за предмишница. Споменах вече, че развиването на хвата ми е главна цел през 2017 година. Тепърва ще правя още материали по темата. Засега се концентрирам основно върху трупането на база с различните упражнения, които използвам. Естествено, правилно изпълнение, хубави видеа и т.н. могат да се намерят лесно в нета, но тук в СИЛЕН ми се иска да има събрана информация по темата.

Развиването на предмишницата си е мое лично пътуване, което искам да споделя и с вас! Днес качвам клип на едно базово упражнение, което всеки бодибилдър прави – сгъване на китката с дъмбел. Може да се прави и с лост. Не ви съветвам да прекалявате с тежестите, тъй като китките с податлива на контузии зона. Не бихте искали да постигнете обратен ефекти да възпалите сухожилие или да получите друга травма. При това упражнение, а и с оглед хипертрофията, аз залагам на по-високите повторения, Вкъщи с тези дъмбели правя по 20, а в залата, с по-тежки – 10-12 повторения. Броят на сериите съответно е по-висок – 4-6 серии, с малки почивки(30-40 секунди).

Мога да кажа, че всички упражнения за предмишницата и хвата ми харесват. Струва ми се, че е добре да се комбинират изометричните с активните упражнения, за да се тренира оптимално мускулната група. Но, за това – по-нататък! Ако това, което правя, ви харесва, не се срамувайте, ами ме следвайте в Инстаграм(yassenkraychev) и Facebook!

Поздрави и успех!

 

 

Направи Коментар

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


To Top