Възстановяване

KRE-ALKALYN + ПРОМОКОД ЗА ОТСТЪПКА!

krealkalyn

Ако следите социалните мрежи, в които имам акаунти, знаете, че с мен се свързаха от фирмата PowerBand, предлагаща Креатин като хранителна добавка. Става дума за вариацията Kre-Alkalyn, като към нея има прибавен и Витамин Е.

За креатина няма да пиша, тъй като няма смисъл да преповтарям многократно писани в интернет факти. Креатинът е един от най-изследваните спортни суплементи, като едва ли има атлет, който да не го е приемал в даден етап от кариерата и подготовките си за състезания. Креатинът е отговорен за преносът на енергия в мускулите, подобряване на спортното представяне, повишаване на експлозивната сила, а оттам – и на мускулната маса.

С какво се отличава Kre-Alkalyn+Vit E? От личните ми впечатления мога да кажа, че тази форма на креатина се усвоява добре, като при мен нямаше никакви странични ефекти. След 1 месец употреба я няма типичната повишена водна задръжка. За мен лично това не е толкова от значение, но за хора, които държат на визията или пък се подготвят за състезание, може да се окаже голям плюс!

Приемам добавката около 1 месец, без зареждащ период, всеки ден еднаква доза от 4 капсули(около 3гр). Пия ги след тренировка, а в нетренировъчни дни – по същото време на деня. Приемам ги с вода и смес от въглехидрати и малко протеин. Трябва да имате предвид, че Кре-алкалинът и въобще креатиновите продукти не са допинг, нито магическа отвара. Нужно е да имате реалистични очаквания, както и да знаете, че реален(а не плацебо) ефект има след 3-4 семдици прием. Усещам мускулите си много по-плътни, тренировките ми са доста по-интензивни за същото времетраене на заниманията. Забелязвам много голяма лекота и при спринтова работа, каквато включвам в една от тренировките ми всяка седмица.

IMG_20170425_194133_729

И накрая, но не и на последно място – представям ви моя промо код, с който ще получите 10% отстъпка при закупуване на Kre-Alkalyn+Vit E. При поръчка просто запишете в полето: Qsen10

Това е от мен, надявам се информацията да ви е била полезна! Очаквайте още много изненади, затова следете блога и социалните мрежи!

Поздрави и успех!

Направи Коментар

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Най-популярните

To Top