Тренировки

Интензивна тренировка за коремните мускули

Здравейте, приятели на СИЛЕН! Днес ще ви представя моя нов безплатен “продукт” за вас- една доста интензивна тренировка за коремните мускули и целия торс. Този път реших да направя видео на цялото изпълнение, за да можете да тренирате “заедно” с мен, ако това, което правя ви харесва. Комплексът е кръгов, включва 4 упражнения, почивка не е предвидена! Целя в случая висока интензивност и дълбоко въздействие в областта на пояса- всички коремни мускули, които са толкова важни за спортуващия и не само(писал съм за това).
Аз изпълнявам 4 кръга, който е по-подготвен- може да направи 6,7… Ще се радвам да чуя отзивите ви, ако изпробвате тренировката! Ако пък искате да я направите по-лека- почивайте 50-60 секунди между кръговете. Ето и видеото:

Ако тази публикация ви е харесала и искате да помогнете на СИЛЕН да продължи да се развива, споделете я в социалните мрежи! Ако пък желаете да имате цялостна тренировъчна програма, съобразена с индивидуалните ви изисквания, тук можете да прочетете за пакета ми услуги.
Поздрави и успех!

22 Коментари

22 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Най-популярните

To Top