Тренировки

Още 3 упражнения за корем в домашни условия

 
 

Поради успеха на статията ми Три упражнения за корем в домашни условия, реших да пусна втора такава. Явно темата за коремните мускули е много интересна и важна за мъже и жени на всякакви възрасти. Това не е без основание що се отнася до функциите на тази част от мускулатурата, макар да съзнавам, че причината е естетическа по характер.

 

Ето защо реших да пусна нова публикация с още 3 упражнения, които да ви вършат работа в домашни условия за изграждане на коремна преса. Заради многото коментари под предната статия държа да подчертая дебело – за да ви се виждат “плочките”, е необходимо да нямате голям процент подкожни мазнини върху тях. В противен случай може и 1000 преси да правите, и пак нищо видимо да не постигнете. Нужно е кардио, с което да горите калории, както и правилен хранителен режим(който е индивидуален). Не подценявайте и сложните многоставни движения като клекове и набирания- при тях коремните мускули изпълняват важна стабилизираща функция.

 

Стига приказки, ето видеото:

 
 

Упражненията можете да правите под формата на кръгова тренировка 3 пъти в седмицата- като ги правите след вашата фитнес или друга тренировка, както и в самостоятелни дни, или пък след кардио(крос, скачане на въже, аеробика). Повторения в серия- 15-20.

 

Това е от мен за днес. Надявам се и тази статия да ви е полезна и да има дори по-голям успех от предишната.

 

Поздрави и успех!

Направи Коментар

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Най-популярните

To Top