Лайфстайл

Сгъваем велосипед B-FOLD 500

Приятели, Декатлон ми предоставиха по мое желание сгъваемия велосипед B-FOLD 500. Инициативата им #DECATHLONТестер продължава, така че – ако имате блог, сайт или ютуб канал, кандидатствайте за участие и вие! Регистрацията става лесно на фирмения сайт.

20160417_141713 20160417_153717

В този материал ще напиша само неща, които съм пропуснал във видеото – хора сме все пак. Множество снимки пък можете да видите в тази галерия. Постарах се да направя кадри с различни и интересни визии, както и дори нещо малко  по-арт. Колко се е получило, ще кажете вие.

Миналата година в Пловдив бяха изградени около 40км велоалеи. В обществото започнаха многобройни дебати по темата – удачно ли са направени, колко струват, някой ще ги ползва ли и прочие и прочие. В крайна сметка сега се забелязват резултатите – интересът на пловдивчани към колелото като средство за придвижване и спорт се увеличи неимоверно. Имаме още да гоним много градове като Виена, но зелената идея е посадена. Аз не се причислявам към върлите еколози, но определено и аз се замислих. Градът ни става все по-претъпкан, трафикът натоварен, затова трябва да се търсят алтернативни варианти. Отделно, сайтът СИЛЕН преполага и развитие в тази насока. Можете да хвърлите едно око отново и на Идеята СИЛЕН.

Не искам да убеждавам никого в нищо, нито да спекулирам за нуждата и рентабилността на велоалеите, така че ви представям видеото, което заснех. Надявам се да ви хареса!

Ако искате да разгледате още велосипеда, заповядайте в тази галерия, която създадох специално!

Велосипедът може да се закупи от магазин Декатлон, както и да се поръча от сайта http://www.decathlon.bg/c/282-sport-na-mesetsa.

Поздрави и успех!

Направи Коментар

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Най-популярните

To Top