Лайфстайл

Шейкър от Myprotein – ревю

Днес реших да направя представяне на един продукт, който получих преди няколко месеца като подарък от любимата ми фирма Myprotein. Става дума за SmartShake Slim шейкъра – малкия, с вместимост 500мл.

shaker

Искам да ви запозная с основните му предимства, както и защо го харесвам. На първо място, както е видно, е разделен на 3 сегмента – две отделения с резба и основно тяло. Самото то е всъщност шейкъра, който е много компактен, но напълно достатъчно човек да си направи шейк или пък да си сипе вода/изотоник за тренировки. Другото готино е направата – изработката е много добра. Резбите прилепват плътно и не тече отникъде, което ми се е случвало с други шейкъри. В шейкъра  има цедка, която помага за доброто разбиване на субстанциите.

Най-важното нещо в този продукт са двете отделения отдолу. Едното е по-голямо и събира около 30гр протеин на прах, а другото е по-малко и побира 15-на таблетки аминокиселини или витамини. За него има и разделител, ако искате да поставите различни таблетки  и да не се смесват. Шейкърът има и дупка за карабинер, който обаче съм  махнал, тъй като не виждам как би ми служил.

20161002_161943 20161002_161904 20161002_161958 20161002_162027

Защо още го харесвам? Защото мога да започна деня си подготвен. Не обичам да закусвам сутрин, а понякога през деня обикалям доста и не знам кога ще мога да се нахраня. Ето защо си нося в отделенията протеин и омега-3(понякога). Освен това, цената му е много разумна на сайта на MYPROTEIN.

Ако и вас ви кефи шейкърът, или пък сте харесали друг продукт на фирмата, регистрирайте се сега и поръчайте! Въведете кода PYJ7-R1 и вземете 25% отстъпка от цялата  си поръчка!

Поздрави и успех!

Направи Коментар

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Най-популярните

To Top