Тренировки

FitBrother Kodzha Kaya започва!

https://www.facebook.com/KodzhaKayaUltra/

Приятели, започвам нов “сезон” на “риалитито” на блога – FitBrother. Ако следите сайта, знаете, че вече са реализирани няколко фитбрадъра, като безспорно най-успешен е FitBrother: Предизвикателството, който завърши с доста добри резултати, както и с една безплатна тренировъчна програма за всички вас.

Този път кръщавам поредицата от влогове Kodzha Kaya – по името на състезанието, за което се записах, макар и на най-късичката дистанция, а именно – скоростното изкачване на вр. Коджа Кая. Повече за събитието и организацията, можете да видите тук, а защо не и да се запишете.

Бързам да споделя и другата кауза, която ще промотирам с моя проект – #КапачкиЗаБъдеще . Повече за тази кампания можете да научите тук. Накратко казано – инициатива за събиране на пластмасови капачки, които се предават за рециклиране, а средствата се използват за закупуване на кувьози. Благородно!

Минавам съвсем накратко през темите, тъй като в първия клип загатвам също за тях. В поредицата FitBrother Kodzha Kaya ще видите как ще се подготвя за бягането, как ще съчетая тази подготовка със сегашните ми фитнес тренировки, ще говорим за хранене, психология, възстановяване и изобщо всички тези неща, които ме интересуват и са неразделна част от спорта. Определено мога да кажа, че с тичането се намирам в свои води, макар да не си поставям някакви цели. Нямам амбиции в бягането, нито в това състезание, нито по принцип. Спортът е удоволствие и ми е супер приятно, че се записах за Коджа Кая, тъй като наистина от доста време не съм правил по-продължително кардио. Надявам се и на вас да ви е интересно да следите видеата ми.

Поздрави и успех!

Направи Коментар

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Най-популярните

To Top