Тренировки

Експлозивност, сила, мускулна маса – тема с продължение

От доста време не съм писал в блога, но пък акумулирах няколко добри идеи, които ще ви представям в нови публикации. И така, започвам с продължение на една тема, по която съм “творил” преди години, а именно – за различните тренировъчни параметри и отношението им към развиването на спортните качества – експлозивност, сила, мускулна маса и издръжливост.

Видеото от 2013г. можете да видите тук, а също така и да се посмеете 😉

Продължението също е във видеоформат. Идеята ми е оттук нататък да се изясни като идея важността на подходящата комбинация от тренировки и цели за даден вид спорт. Важно е да се прави конкретен анализ на отделния спортист, нуждите и слабостите му, както и как да се подобряват те така, че да не се пречи на спортно-състезателната му подготовка.

Когато пък говорим за любители и трениращи за здраве, да се комбинират тренировъчните параметри по начин, който е максимално ефективен и щадящ тялото на спортуващия.

Очаквайте още материали, свързани с темата. Ще се радвам и да чуя вашите коментари, мнения и въпроси – можете да ми пишете на фейсбук страницата.

Поздрави и успех!

 

Направи Коментар

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Най-популярните

To Top